Log ind

Log ind info

Spring navigation over
()

ONLINE: Byggepladsbesøg i eksperimenterende teglhus

onsdag den 9. oktober kl. 11:00 - 12:00
Online,
NB: Arrangementet kræver tilmelding

Se med hjemmefra og få et særligt indblik i, hvordan en boligejendom i fem etager med tegl som det primære materiale skal være med til at vise vejen til at sænke klimaaftrykket fra nybyggeri. Kom med på et unikt byggepladsbesøg i selskab med projektchef og arkitekt Jørgen Søndermark.

Tegl udgør en betydelig del af en stolt dansk byggetradition. Men tegl brændes ved høje temperaturer med højt energiforbrug, så hvordan kan man anvende tegl mere bæredygtigt i fremtidens byggeri? Det skal udviklingsbyggeriet MiniCO2 Etagehus TEGL, som Realdania By & Byg har igangsat i Fredericia, være med til at pege på.

På dette online arrangement inviterer vi indenfor på byggepladsen, hvor byggeriet nu er godt i gang. Jørgen Søndermark viser rundt og fortæller undervejs om:

  • Hvordan eksperimenteres der i teglhuset med nye byggeteknikker, ressourcebesparelser og brug af forskellige teglprodukter, bl.a. teglhulblokke, som har et lavere CO2-aftryk end traditionel tegl?
  • Hvilke fordele og udfordringer er der ved at bygge med tegl?
  • Hvorfor har Realdania By & Byg igangsat en stribe udviklingsbyggerier i Kanalbyen i Fredericia? 


Realdania By & Byg opfører i alt fem MiniCO2 Etagehuse på samme gade i Fredericia, herunder tre huse med fokus på forskellige materialer: det igangværende teglhus, et færdigbygget træhus og et kommende betonhus. Hør mere om, hvordan disse byggerier skal vise vejen til at reducere klimaaftrykket fra nybyggeri.

Sådan deltager du
På dagen for rundvisningen modtager du et kodoeord, som giver adgang til at se rundvisningen på www.realdaniabyogbygklubben.dk/oplev-hjemmefra
Se med når vi sender live kl. 11.00-12.00, og stil spørgmål undervejs. 

Se rundvisningen, når det passer dig
Onlinerundvisningen bliver optaget og kan ses af tilmeldte i op til 24 timer efter, at vi har sendt live.

Har du spørgsmål om onlinerundvisninger?
Find svar under kundeservice eller kontakt os på klub@realdaniabyogbyg.dk  / Telefon 70 11 06 06

Arrangementer til dig